Gave- og Opplevelsesturer

Gave- og Opplevelsesturer

  • av
  • tir 2016-09-20 kl 11.17

En seilflytur kan i stor grad tilpasses, og det er opp til gavekjøper eller passasjer å bestemme hva man vil oppleve under turen. Kanskje er målet med turen å oppleve den magiske følelelsen - å fly uten motor og bare nyte utsikten, eller kanskje man ønsker en tur fylt av opplevelser og vakker natur som Trollheimen rundt? 

Hvordan kjøper du en tur?
Har du lyst til å gi deg selv spennende opplevelse utenom det vanlige, gi bort en bursdagspresang, glede komfirmanten eller kanskje du skal arrangere utdrikkingslag? Gauldal Seilflyklubb er plassen for spennende flyopplevelser i Trøndelag. Ta kontakt med Gauldal Seilflyklubb i kontaktskjemaet nederst på denne siden og spør om en seilflytur. Flyturen kan bestilles når som helst hele året. Betalingen skjer direkte til konto etter avtale med klubben, eventuelt kontant eller med Vipps når flygningen skal skje. Hvis ønskelig kan gavekort lages i forbindelse med kjøpet.

 

Hvilke gaveturer kan du kjøpe?

  • Introtur 1: Lokal tur i Gauldalen og Melhus med utsikt til Trondheim og kystområdene. Varighet 60 min. Pris 2000,-. Turen anbefales dersom man er interessert i å begynne med seilflyging.
  • Gavetur 1: Trollheimen rundt - Vakker tur fra Ler mot Oppdal, over Trollheimen, Sunndalsøra og nordover igjen til Rindal og Gauldal. Varighet ca. 2 timer og 30 min. Pris 5000,-. Vi garanterer vakre naturopplevelser! Se bilder her

Hvis de ønsker en egen tilpasset tur, er dette selvfølgelig mulig. Ta kontakt, så finner vi en løsning. 

Praktisk informasjon

Fordi vi har motor på vårt seilfly er vi ikke like avhengig av gode værforhold for å være i lufta lenge. I praksis kan vi fly som et vanlig småfly, men vi prøver så ofte vi kan å slå av motoren og seile på naturkreftene.

Når du kommer til flystripen vår, vil du bli møtt av en av våre erfarne piloter. Du vil få en god innføring i sikkerhet, flyets utstyr og instrumenter. Vi benytter for tiden vår SF 28 Tandem Falke, et motorisert seilfly hvor piloten sitter foran og passasjeren sitter bak, men utsikten er likevel upåklagelig!

Ta kontakt med oss nå i kontaktskjema nederst på denne siden!