Vellykket sesongstart 2.-3. april!

Vellykket sesongstart 2.-3. april!

  • av
  • søn 2016-04-03 kl 20.50

Denne helga hadde klubben offisiell sesongstart på Losen, og det var mange nye og kjente fjes på Losen! Etter noen timer med lett regn lettet været og introkurselever inntok cockpiten!

Lørdagen startet med at flyet ble klargjort for start, men tunge regnskyer førte til at vi tok en praktisk gjennomgang om seilflyutdannelsen. 
Regnet fortsatte, og det ble snakket om at dagen skulle bli kansellert. Daniel og Ulf tok en liten tur opp for å banke rust mellom regnbygene, men så: været klarnet tilstrekkelig under denne turen til at man fortsatte, og været ble bedre for hvert minutt! To introelever var fortsatt igjen på Losen og ventet spent på sin tur!

Flyet ble fylt opp med drivstoff, og instruktøren fikk også litt påfyll med mat og drikke. Det ble klart for to introturer ettersom været ble såppas bra! Begge introelevene fikk skryt for sin flyging, og vi vil nok se disse utover sesongen!

På søndag var det svært gode flyforhold, og Ulf fløy oppover til Oppdal med Vivaten. Da han landet igjen på Losen, var to nye introkurselever klar for sine flyturer! Vi fikk også besøk fra Ørlandet med en Carbon Cub, og det kom noen motorflygere og mikroflygere på plassen - kjempetrivelig!

En skikkelig bra sesongstart på Losen og i Gauldal Seilflyklubb!